Українці продовжують боротися за свою свободу, і їм нічого не шкода для цього. Наприклад, двоє прикордонників навели артилерію на власний будинок, щоб знищити засіли всередині російських загарбників.

Мова йде про сімейний дует. Отець Роман і син Владислав зараз служать в одному з прикордонних підрозділів в Харківській області. Вони не перестають дивувати.

Справа в тому, що їх рідний населений пункт був захоплений російськими окупантами, і в їх будинку вони обладнали свій штаб, де проводили дуже багато часу разом.

Окопными шляхами син і батько дізналися про це, і на сімейній раді зрозуміли, що треба діяти, навіть якщо доведеться позбутися свого будинку. В результаті українська артилерія була наведена туди, і окупанти були ліквідовані. Їх там було не менше одного десятка.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Коли чоловіків питають, чи не шкодують вони про своє рішення, відповідь однозначна - ні. Після перемоги вони обов'язково побудують новий будинок, який буде ще краще, а головне - у вільній Україні.

Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Telegram

Тим часом українські захисники продовжують звільняти наші території від росіян. Всього з початку повномасштабної війни втрати ворога складають 93 080 осіб. Дані уточнюються. Про це 8 грудня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ. За крайні добу ліквідовано ще 340 росіян.

Нагадаємо, що візит Зеленського на Донбас "підпалив" росіян: соцмережі горять

Раніше повідомлялося, що путіна може ліквідувати власна еліта

Також, скільки ракетних ударів можуть завдати окупанти: Буданов порадував прогнозом