Генерал Міллі впевнений, що рф програла у всіх напрямках, жодна ціль не була досягнута, путін продовжує робити помилки, а ЗСУ можуть піти в наступ коли почнуться морози.

Голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі зазначає, що атаки на українську інфраструктуру не лише завдали удару українському цивільному населенню, а й посилили бажання українців дати відсіч окупаційним військам.

Генерал Міллі. Фото: Youtube

Зараз ситуація на місці така, що лінії стабілізуються, і з настанням зими все трохи сповільниться через мороз. Тоді з'явиться потенційна можливість для наступальних дій для обох сторін через погоду та рельєф місцевості. Тому ми побачимо, що з цим станеться. підкреслив генерал.

Він також нагадав, що українські захисники відбили ворожу атаку на Київщині, а потім відкинули росіян із Харкова та Херсона, тому Росія атакує цивільне населення України, запускаючи ракети по енергетичній інфраструктурі. Проте це лише посилює супротив українського народу.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Показати ще

Генерал Міллі. Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що росія намагається нав'язати Україні фальшивий мир: США попередили про пастку.

Як повідомляв "Знай.ua" росіяни викрадають українських дітей: везуть до Кадирова у Чечню на "перевиховання".

Також "Знай.ua" інформував, путінське ППО виявилося міфом: весь світ побачив, що росія не може захистити нічого навіть на своїй території.