Росіяни продовжують програвати на всіх фронтах в Україні. ВСУ їх виганяють із тимчасово окупованих територій, а пропагандисти програють інформаційну війну проти українців, які борються за правду.

Цього разу вони вирішили визнати, що програють і навіть назвали причину цього. У всьому винне на їхню думку "Львівське військово-політичне училище", як зазначив військовий експерт Денис Казанський у своєму Telegram-каналі.

Наразі своєму народу вони намагаються всіляко довестися, що в Україні за часів Радянського Союзу було військово-політичне училище, і саме там багато років готували "фахівців військового агітпрому".

За словами російських ЗМІ, Друга світова війна нібито змусила українців створити його в місті Брянськ, потім у Воронежі, Харкові, і в результаті воно залишилося у Воронежі.

1993 року заклад розформатували, але ще 12 років начебто "фахівці" працювали на базі університету "Львівська політехніка". Пропагандисти зазначили, що там їх навчали правильно подавати військові зведення, а також знімати "прифронтових пенсіонерів". Все це вони порівнюють із німецькою пропагандою того часу.

Популярні новини зараз

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

В Україні планують запровадити графік погодинних відключень світла: термінова заява "Укренерго"

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Показати ще

Пропагандисти, скріншот з відео

Це й нібито стало причиною того, що росія програла інформаційну війну. Як мінімум, про це заявляють росіяни.

"Якщо їхня ідіотська пропаганда не працює - це тільки тому, що десь є єдине у світі спеціальне училище, яке готує крутих військових пропагандистів" - говорить Денис Казанський.

Полонені окупанти. Фото: скриншот Telegram

Нагадаємо, що у Пентагоні ведуть дискусії щодо передачі Україні нових безпілотників Reaper: бояться, що росія вкраде технологію

Раніше повідомлялося, що білоруські війська рушили до кордонів з Україною.

Також ЗСУ змусять окупантів бігти: що стане ключовим фактором