Стало відомо про те, чи є ймовірність того, що найближчими кількома місяцями може закінчитися війна в Україні, чи потрібно починати готуватися до гіршого результату.

Про це заявив координатор зі стратегічних комунікацій у Раді нацбезу при Білому домі Джон Кірбі, пише The Guardian .

За його словами, у Сполучених Штатах Америки зовсім не вбачають сьогодні ознак того, що ця війна може закінчитися до кінця зими. Вона триватиме ще деякий час, і очікувань, що стане легше, теж немає.

ЗСУ. Фото: скрін youtube

"Тільки з огляду на те, що ми спостерігаємо в повітрі та на землі в Україні, важко зробити висновок, що ця війна закінчиться до кінця року. Тож зараз триває активна боротьба. Ми очікуємо, що це триватиме протягом деякого часу в майбутньому", - сказав Кірбі, відповідаючи на питання про перспективи переговорів із президентом РФ.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

Крім того, далі він застеріг експертів від припущень, що якщо зима буде холодною, то маневри в повітрі і на землі припиняться. Цього не буде в жодному разі, і наш ворог продовжить ще деякий час псувати нам життя.

військовий ЗСУ

До речі, про кінець війни експерти кажуть, і, за їхніми словами, це відбудеться точно навесні. Тим часом втрати росіян в Україні за 10 місяців становлять уже понад 96 тисяч людей. Путін програє всіма фронтами.

Нагадаємо, що в Німеччині визнали себе одним із винуватців війни в Україні, але готові виправитися .

Раніше повідомлялося, що ООН, ОБСЄ та Червоний Хрест дискредитували себе: як війна в Україні повністю змінила світовий порядок .

Також мрія виборців путіна: у Латвії платитимуть величезні гроші тим, хто готовий дивитися російську пропаганду