Повномасштабна війна, розв'язана Росією в Україні, триває вже більше 300 днів, з 24 лютого 2022 року, після того, що відбувалося в Донецькій та Луганській областях протягом останніх восьми років.

Незабаром воїни ЗСУ святкуватимуть успішне перетворення російських військових на "гарних росіян" у кількості 100 тисяч чоловік. А зараз пропонуємо подивитися на щасливі емоції одного нашого захисника, який знову знайшов "руку", хоч, на жаль, і як протез.

ЗСУ. Фото: Youtube

Йдеться про військовослужбовця Сергія Дудіка. Він був поранений під час обстрілу з "Градів", неподалік Білогорівки, Луганська область. Повідомляється, що після отримання поранення йому довго не могли допомогти, тому чоловік втратив руку. Вже зараз Сергій перебуває у Вашингтоні, США, де йому провели складне протезування та повернули усмішку на обличчі, адже він знову може ворушити пальцями.

Відео у своїй сторінці публікує благодійний фонд Future for Ukraine.

Популярні новини зараз

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Пенсії не буде – платитимуть "сльози": хто з українців приречений на старість у злиднях

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Сергій Дудік, скріншот: Instagram

"Вау, біонічна рука, Майку респект, і вам дівчата, які взялися за цю справу і відкрили напрямок протезування для військових", "Знаючи наших чоловіків, чекаю, що він скоро на гітарі нам зіграє" , - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, в Україні ліквідували головного героя російського фільму "Ванька" : грав там розвідника "TikTok військ" і поїхав добровільно воювати

Як повідомляв "Знай.uа", у Молдові розпочали підготовку до війни з росією : сумнівів у вторгненні вже немає

Знай.ua писав, у ЗСУ розкрили плани росіян на Новий рік, і закликали не вестися на радянські скріпи