Російські пропагандисти отримали новий наратив із Кремля, і тепер розповідають усьому світу про те, як нібито терміновики благають командування поїхати на війну в Україну.

Висловився на цю тему головний рот путіна на федеральному телебаченні Володимир Соловйов у своєму ток-шоу. Поки він сидітиме у теплому кріслі пити подарований Кремлем алкоголь, молоді хлопці будуть змушені вмирати.

Володимир Соловйов, скріншот: YouTube

Однак, за його словами, це мрія самих хлопців. Вони нібито благають командування звернутися до влади і дати їм трохи повоювати в Україні. Тобто спершу їхні батьки, а тепер ще й вони.

"Від 120 до 140 тисяч кожні півроку чудово підготовлених молодих хлопців. Треба якось це питання вирішити. Ті, хто хоче. Полегшити для них умову підписання контракту. Може, Думі має сенс поговорити з Міністерством оборони. Виробити спільну позицію. Міноборони буде лише "за", - сказав пропагандист.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Moбiki, скріншот: YouTube

При цьому в студії знаходилася людина з російського парламенту, яка і заявила, що під час весняної сесії Дума займеться цим питанням. Тобто вони серйозно налаштовані скоротити населення своєї країни, і тим самим погрожувати навіть молоде покоління, на яке начебто мала бути вся надія.

Країна – гниль. Інших слів не підібрати.

При цьому, крім терміновиків, незабаром почнеться ще й додаткова хвиля мобілізації. До війни збираються залучити ще не менше 500 тисяч людей, а також закрити цього разу кордони. Це все вкотре доводить, що політика путіна спрямована на геноцид не лише українського народу, а й власного.

Нагадаємо, що суд не взяв під варту зрадницю: працювала на оккупантів у Харківській області

Раніше повідомлялося, що генерал ЗСУ розповів, як зупинятимуть можливе навалу росіян з Білорусі

Також, путін намагається зламати плани ЗСУ на контрнаступ ядерними провокаціями в Білорусі