Стало відомо, як росіяни збираються жити далі в оточенні кримінальних злочинців. Під амністію потрапляють усі ті, хто погодився вбивати людей в Україні.

Таких випадків уже кілька сотень. Кухар путіна Пригожин спочатку їздив вербувати людей по всьому СІЗО країни, і пропонував їм стати частиною його ПВК "Вагнер" заради війни в Україні.

Крім великих грошей, їм пропонували поїхати повоювати в Україну. Тобто кримінальні злочинці, які в цивільному житті вбивали людей, ґвалтували, крали, тепер можуть знову опинитися на волі.

Російський окупант, фото: вільне джерело

Цього разу йшлося про ув'язненого, який раніше катував своїх жертв окропом. Мова про Антона Іонова на прізвисько Сяпа з Ленінградської області.

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"

Показати ще

Він починаючи з 2008 року аж до 2015 року входив до групи "мотинських", які займалися вимаганням, розбоєм, а також торгівлею наркотиків.

ПВК "Вагнер"

Один із методів їх тортур отримав розголошення, і шокував людей. Вони вимагали півтора мільйона рублів у власника автосервісу, катували окропом, після чого забрали його транспортний засіб марки Porsche.

2015 року чоловік отримав 11 років в'язниці, а в листопаді минулого року його вже виявили на війні в Україні у складі бійців ПВК "Вагнер".

У січні він повернувся вже додому, але не до колонії суворого режиму, а на волю. Тепер він спокійно блукає вулицями міста, і може повернутися будь-якої миті до своїх минулих захоплень. Ось такі герої тепер у Росії, і мабуть за них "діди воювали", як вони люблять казати.

ПВК "Вагнер"

Нагадаємо, що Михайло Подоляк по поличках розклав американським партнерам, навіщо нам ATACMS

Раніше повідомлялося, що українські 300 спартанців: 79 воїнів ЗСУ 2 тижні боролися з 2 тисячами окупантів

Також у Бахмуті загинув канадець родом з України, який повернувся захистити Батьківщину .