Минув тиждень від моменту річниці повномасштабної війни, започаткованої росіянами 24 лютого 2022 року.

Цей день був особливим, адже українці вистояли та не пропали під постійними ракетними ударами окупантів. А зараз і зовсім почалася весна, хоча наш супротивник робив усе можливе, щоби ми "замерзли", обстрілюючи критичну інфраструктуру.

Дмитро Комаров. Фото: скрін instagram

Український журналіст Дмитро Комаров опублікував фільм "РІК", зйомки якого розпочалися з перших днів війни. Він торкнувся різних періодів часу - чоловік побував на Київщині, під Харковом, у Херсоні тощо. В одному із сюжетів українці могли спостерігати історію маленького хлопчика Петровича, з Рубіжного Луганської області, якого знайшли при патрулюванні з іншим дорослим хлопцем.

Як виявилось, 5-річна дитина втратила маму, яка "пішла в місто" і не повернулася. Дітей було вирішено перевезти до Сєвєродонецької лікарні. Там їх нагодували та вже наступного дня відвезли до Полтави, де був отець Петровича.

Популярні новини зараз

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

5-річний Петрович, скріншот: Youtube

Здавалося б, дитина нарешті возз'єдналася з татом. Ситуація не зможе знайти продовження. Проте голова Луганської області Сергій Гайдай розповів, що за кілька днів від цього моменту до позицій ЗСУ у Рубіжному, звідки ці два хлопчики, прийшла жінка, яка шукала дітей.

"Росіяни відправили до організованої в'язниці в одній із захоплених адмінбудівель Рубіжного. Жінка розповіла, що її били, знущалися, шантажуючи дітьми, змушували розвідувати позиції українських військових", - зазначив голова Луганської ОВА.

Згодом її все ж таки відпустили. Вона дісталася воїнам ЗСУ, а ті допомогли їй теж возз'єднатися із сім'єю.

Нагадаємо, Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" похвалився унікальною красунею і це не дружина Олександра: "Вона вийшла на подіум"

Як повідомляв "Знай.uа", Дмитро Комаров із "Світ навиворіт" захотів більшого і поїхав до повелителів "білого порошку": "Хочеться чогось такого"

Знай.ua писав, Дмитро Комаров побував в одному з найтаємніших місць і показав "виворіт" роботи ЗСУ: "Головна мета ворога"