У Брянській області депутати запропонували включати до рахунків за комуналку витрати на утримання ППО.

У повідомленні Брянської міської думи, йдеться про те, що в області пропонують придбати засоби ППО, та для того, щоб забезпечувати обслуговування, пропонують включити в комуналку витрати ППОшників.

Запропонована пропрацювати механізм імплементації в комунальні платежі для населення частини розходів, на забезпечення роботи засобів по для захисту області від терористичних атак — йдеться у повідомленні.

Скриншот

Відповідне обговорення почалося після заяви голови комітету Держдуми з оборони Держдуми Андрія Картаполова.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Його ініціативу розглянули та запропонували опрацювати механізм імплементації в комунальні платежі для населення частини витрат на забезпечення роботи засобів ППО для захисту області від терористичних атак.

Пізніше пресслужба Брянської обласної Думи назвала фейком інформацію, що витрати за ППО включать в ЖКГ. Офіційний телеграм-канал Думи повідомив про "хакерську атаку", а сторінка сайту з інформацією про це пропала, але збереглася у веб-архіві.

Нагадаємо, ми писали, що росіянка Наталія "прописалася" у Гостомелі та розповіла правду про військо путіна: "Я їх просила мене захищати?".

Як повідомляв "Знай.ua" чи зайдуть ЗСУ до Білгорода та Курська? Експерт розповів, навіщо росіяни будують там лінію оборони.

Також "Знай.ua" інформував, "ми реально зможемо наступати...": відомий астролог розповів, коли окуповані землі України повернутися додому.