Соратника Рамзана Кадирова, депутата держдуми Адама Делімханова було поранено в Запорізькій області. Відповідна інформація почала з'являтись у російських ЗМІ, а також про це написав сам голова Чечні.

Депутат Державної Думи, заступник голови Уряду Чеченської республіки Адам Делімханов був поранений у Запорізькій області. За заявами деяких російських ЗМІ, він може бути живий, втім, реальний стан справ соратника Кадирова може бути набагато гіршим.

Рамзан Кадиров та Адам Делімханов. Фото: grozny-inform.ru

Так, сам Рамзан Кадиров вже помітно нервує та заявляє, що не може ніяк зв'язатися із соратником. Глава "тік-ток військ" вже настільки зневірився, що звернувся до українських розвідників і пообіцяв винагороду за інформацію про удар по позиціях, де був його "дорогий брат".

Кадиров звернувся до української розвідки. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

сам не можу ніяк вийти на Адама Делімханова. На зв'язок він не виходить. Прошу українську розвідку надати інформацію про те, за яким саме місцем і за якими позиціями було завдано удару, щоб таки зміг знайти мого дорогого БРАТА. Винагороду обіцяю щедру і дуже прошу допомогти", - написав Кадиров.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, скільки двійників у путіна? У ГУР розповіли про таємниці карликового диктатора: "Наспіх організований фейк".

Також наш портал інформував, росіяни похвалилися знищенням танків Leopard 2, але це виявився дерев'яний муляж: "Новинам покотить".

Крім того, ми писали, путін може починати війни в Україні і далі, експерт розповіла правду про диктатора: "Мета Росії - не контроль".