Збройні сили України почали наступ одразу за кількома напрямками та успішно просуваються вперед. Про це заявила заступник Міністра оборони України Ганна Маляр у своєму телеграм-каналі.

ЗСУ на східному напрямку розпочали наступальні дії у бік кількох населених пунктів. Вже є успіхи у просуванні військ.

ЗСУ. Фото Генштаба

"Східне угруповання військ сьогодні розпочало наступ на декількох напрямках одночасно. У напрямку Оріхово-Василівки, Бахмута, Богданівки, Ягідне, Кліщіївка, Курдюмівка. На всіх напрямках є просування вперед", - повідомила Ганна Маляр.

Водночас вона зазначила, що на Куп'янському, Лиманському, Мар'їнському напрямку російські окупанти зробили спробу наступу, втім, не змогли просунутися.

Популярні новини зараз

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Наступ ЗСУ. Фото: скрін телеграм Анна Маляр

На півдні за всіма напрямками наступу точаться важкі бої. Російська армія перебуває в обороні і докладає всіх зусиль, щоб ЗСУ не змогли просунутися вперед. При цьому противник на цьому напрямі зазнає суттєвих втрат як у техніці, так і в живій силі.

У зв'язку з переворотом в Росії, який влаштував Євген Пригожин, Кремль знімає війська з передової і направляє до Москви. В той самий час усі "вагнерівці" також залишили передову і зараз рухаються до столиці росії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Кремль знімає війська з передової, щоб утримати Москву, але багато хто переходить на бік "вагнерівців".

Також наш портал інформував, російські війська завдали удару по ПВК "Вагнер", зеки Пригожина обіцяють розправу: "Знищуватимемо".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Володимир Зеленський жорстко відповів путіну на рахунок контрнаступу ЗСУ: "Їм недовго залишилося. Так і передайте".