Про це пише у своєму блозі ізраїльський доброволець, повідомляє Політека.

“Всі переживають чи дадуть нам ф16, чи атакмс, а я даю іншу тему хайпити. Треба вимагати в штатів поставок безвідкатної гармати м40. СПГ - один з найбільш корисних вогневих засобів в піхоті, і він потроху вимирає. Ця штука це західний аналог, яких тисячі по світу. Піхота без засобів не зможе ні наступати, ні оборонятись”, - написав він.

Безвідкатна гармата M40 — це переносна 105-мм безвідкатна зброя виготовлена ​​в Сполучених Штатах. Призначена головним чином як протитанкова зброя, але також може використовуватися в протипіхотній ролі з використанням протипіхотного трасуючого флешетного снаряда.

Дальнобійна зброя. Фото: Youtube

Кріплення можна розмістити на джипі для мобільного використання.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Нагадаємо, Пентагон оголосив про виділення нового пакету військової допомоги Україні загальною вартістю в 400 мільйонів доларів. Як зазначено в офіційному прес-релізі, допомога призначена для задоволення критично важливих потреб в області безпеки і оборони.

Даний пакет допомоги включає в себе різні боєприпаси, бронетехніку, протитанкову зброю та інше обладнання.

Також Україна до кінця цього року отримає від Німеччини ще дві сучасні системи протиповітряної оборони малого радіусу дії Skynex. Як відзначають в Rheinmetall, система призначена для протиповітряної оборони на дуже близькій відстані, де керовані ракети неефективні.