З'явилася інформація про українського актора Олексія Хільського — відомого за ролями в серіалах "Кріпосна", "Квочка", "Доктор Ковальчук", "Поганий хороший коп" і так далі.

35-річний захисник загинув... виконуючи бойове завдання на фронті, про що повідомила його дружина Наталія на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Я пишу, але сама не можу до кінця в це повірити. Він був найкращим з усіх кого я знаю. Найкращим! Найкрасивішим! Найталановитішим! . А яка в нього була спрага життя! Він так любив життя! Я люблю тебе, мій воїн ", - пише женщина.

Відомо, що Олексій Хільський обіймав посаду головного сержанта взводу розвідроти 46 ОАМБр десатно-штурмових військ. Чоловік уже двічі отримував поранення, лікувався та повертався на фронт. Він особисто брав участь у деокупації правого берега Херсонської області та обласного центру, зокрема. Крім того, захищав Бахмут та Соледар...

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

"Мені дуже дуже шкода ... просто немає слів", "Надя, ніякі слова не будуть доречні. Нехай спочиває зі світом і буде оповитий вічною славою і вічною пам'яттю про себе", - пишуть користувачі в коментарях .

Нагадаємо, українка відпочивала в компанії 3 чоловіків і несподівано померла: копи дізналися, в чому справа

Як повідомляв "Знай.uа", семеро загиблих після удару по центру Чернігова: лікарі щосили рятували 6-річну дівчинку

Знай.ua писав, відомий гуморист Антон Молодецький разом із дружиною мало не загинули під Києвом: за життя хлопця борються лікарі