Повномасштабна війна переступила нову позначку тривалістю — воїни ЗСУ вже 600 днів успішно знищують окупантів на всій довжині фронту.

Більше ніколи не зможуть прийти на нашу землю понад 288 тисяч, останні дні наші захисники знищують понад 800 окупантів на день через їхнє настання в районі Авдіївки. Ситуація надзвичайно складна, проте треба рухатись далі, не здаватися, щоб не втратити свободу та незалежність. Наразі командир групи ПЗРК спецпідрозділу "Артан" — Олександр "Лютий" — розповів про унікальну операцію Начальника ГУР Кирила Буданова.

ЗСУ, фото: Facebook

Як виявилося, він самостійно, під час переговорів щодо рації, зумів змусити здатися 19 окупантів у полон.

"Під час одного із завдань штурмова група противника намагалася без вогневої поразки просто покинути зону дії, бо зрозуміла, що чинити опір вже не здатна. Тоді якраз з нами був Кирило Олексійович", - розповідає "Лютий".

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Після цієї успішної операції усі бійці Головного Управління Розвідки відчули моральне піднесення. Зокрема, безпосередньо після того, як довідалися, що Буданов був із ними в одному секторі, а не десь у кабінеті.

Кирило Буданов. Фото скріншот з Youtube

Коли трапився цей епізод — не повідомляється. Однак у майбутньому, швидше за все, подібні історії все частіше і частіше з'являтимуться. Можливо, лише після перемоги.

Нагадаємо, два побратими вважали один одного загиблими, але несподівано зустрілися

Як повідомляв "Знай.uа", на нас чекає важка битва: Буданов попередив українців перед зимою

Знай.ua писав, масштабна провокація проти України: росіяни передали ХАМАС трофейну зброю, щоб дискредитувати нашу державу