Повномасштабна війна окупантів проти України триває вже практично два роки — ті самі "демілітаризація" і "денацифікація", про які заявляє російська влада, не зупиняються ні на день.

Українські військовослужбовці за допомогою дрона виявили те, що, за їхніми твердженнями, є "Напівторкою" - вантажівкою ГАЗ-АА 1930-х років, довоєнного зразка, яку росіяни використали для штурму українських позицій на південь від Авдіївки.

Півторки – це вантажівки ГАЗ-АА 1930-х років, які виготовлялися в СРСР. Зокрема, у нашій країні. Вони широко використовувалися червоною армією під час Другої світової війни. Ці вантажівки були прості в експлуатації та ремонті, але через 80-90 років вони, звичайно, застаріли.

Той факт, що Росія, ймовірно, може використовувати ці вантажівки 1930-х років зараз, у 2023 році... проти України, є свідченням серйозних проблем із постачанням сучасної військової техніки до російської армії. Хоча візуально те, що рухається в кадрі, виглядає більше, як "Урал-4320" і подібні моделі, які, на жаль, трохи молодші.

Популярні новини зараз

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Російським військам не вистачає доступу до сучасніших вантажівок, і вони змушені покладатися на застарілі зразки часів Другої світової війни. Це показує величезні труднощі та недоліки окупантів. Цю саму ситуацію ми спостерігаємо з танками. Однак цієї техніки у них досі вистачає, тому воїнам ЗСУ залишається лише день у день її знищувати.

Нагадаємо, Кирило Буданов зізнався, чи особисто брав участь у військових операціях: "Всім іноді буває страшно"

Як повідомляв "Знай.uа", два побратими вважали один одного загиблими, але несподівано зустрілися

Знай.ua писав, ракетний удар по селу Гроза: "Червона калина" в кишені в одного з загиблих викликає мурашки по шкірі