Повномасштабна війна триває — понад 600 днів українські захисники ціною власного життя знищують окупантів, які вирішили відібрати нашу свободу і незалежність.

Щодня на концерт Кобзона відправляють сотні росіян. Разом з ними знищуються десятки техніки, дронів та ракет. Проте втрати є й у нас. Найкращі сини України йдуть, залишаючи за собою пам'ять, яку ми маємо зберігати до кінця наших днів.

Одним із загиблих виявився Марк Оз — військовий, який здобув неймовірну популярність після танцю "Венздей". Він повторив його, будучи просто на фронті. Про це говориться на офіційному сайті Мурованокуриловецького району, звідки він родом, село Петримани, Вінницька область.

Загинув хлопець, знищуючи окупантів у Харківському напрямку, 11 жовтня. Марк 1998 року народження, він у перших рядах, як резервіст, пішов воювати від 24 лютого. Спочатку розвідником, потім артилеристом.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

"Марк міг би щасливо жити, продовжувати бути люблячим сином, хорошим товаришем, успішним молодим чоловіком, який мріяв стати актором, якби не проклята війна...", - йдеться на сайті.

У хлопця у сім'ї залишилися мама та брати.

Нагадаємо, нардеп Юрій Холод зганьбився через пропозицію "зателефонувати" загиблим військовим: тинявся з телефоном серед портретів

Як повідомляв "Знай.ua", "немає слів...": з могили пілота "Джуса" вдруге викрали пам'ятні шеврони

Знай.ua писав, "Бетмен" загинув, захищаючи Україну від окупантів - прощання відбудеться в Києві: "Герой без зайвих слів"