Повномасштабна війна триває, триває й боротьба з корупцією — у мережі зараз з'являється дуже багато випадків недоцільного витрачання грошей з боку чиновників.

Українські захисники щодня ризикують власним життям, щоб окупанти не відібрали нашу свободу та незалежність. Ми втрачаємо найкращих чоловіків, синів та батьків. У цей час ми бачимо, що кошти виділяються не так на дрони, не так на боєприпаси, але в ремонти доріг, різних об'єктів, які б почекати остаточно війни.

ЗСУ. Фото Генштаб

Громадяни розуміють, що без їхньої ініціативи нічого не змінюватиметься. Тому вже кілька тижнів у великих містах під міськими адміністраціями проходять мітинги з однією метою — домогтися того, щоб гроші виділялися виключно на ЗСУ. Ось у Черкасах, наприклад, на одне з таких зборів прийшла дитина.

"Мій тато в армії, а я прошу гроші на ЗСУ", - написано у нього на листочку.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Батько дитини прокоментував цей знімок, зазначивши, що він дуже пишається своїм сином. Але далі сталося найстрашніше. Буквально за кілька днів стало відомо про смерть чоловіка на фронті.

Гроші на ЗСУ, скріншот: Twitter

Про це повідомила його дружина на своїй сторінці в Instagram.

"Ти слав мені грейпфрути, чай і печиво у своїх посилках. А я тобі каву, згущене молоко і звичайно ковбаску (куди без неї). Ти замовив мені обігрівач, щоб я не мерзла вдома. навіть з відривом", - розповідає вона.

Нагадаємо, чи Україна стане європейською Монголією? Чому через війну все може перетворитися на пустку

Як повідомляв "Знай.uа", два побратими вважали один одного загиблими, але несподівано зустрілися

Знай.ua писав, "топлять танки за 10 млн доларів": військовий пояснив, чому тотальна мобілізація в Україні - це небезпечно і дорого