Про це він розповів на своєму каналі.

«Росіяни відверто погрожують усьому світу про те, що можуть застосувати ядерну зброю. Минулого року приблизно десь у цей час росія заявила, що має в океан вийти найбільша підводна субмарина російська, і на цій підводній субмарині має бути та сама торпеда «Посейдон»», - повідомив Олександр Мусієнко.

За словами військового експерта, ця торпеда за задумом російських розробників має викликати цунамі, яке має знести східне або західне узбережжя США. Як зазначив Олександр Мусієнко, внаслідок детонації цієї торпеди має начебто піднятися надзвичайно висока хвиля на кілька десятків метрів у висоту, і її дуже важко спинити.

«Цей проект «Посейдон» розроблявся ще в радянські часи в 50-х роках, після цього цьому проекту було присвоєно ранг такого, що не можна виконати. Зрештою було встановлено, що підняти аж таку хвилю цунамі просто неможливо. Потім цей проект знову підняли за часів путіна, тому що для режиму путіна необхідно погрожувати. Як і кожен диктаторський режим, він тяжіє до того, щоб говорити про щось глобальне», - заявив Олександр Мусієнко.

Як писав раніше Знай.ua, створює проблеми цивілізованому світу: політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів про нову вісь зла.

Популярні новини зараз

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що військовий експерт Олександр Мусієнко розповів про ситуацію на фронті: «Російські війська не мають значних успіхів».