У Росії вигадали спосіб, щоб залучити людей на криваву війну в Україні. Жительці Красноярська, яка загрузла у боргах, запропонували погасити всю суму, але тільки якщо вона піде на фронт.

Маючи двох неповнолітніх дітей, жінка заборгувала банку 800 000 рублів. Вона взяла ці гроші у кредит для ремонту квартири, але після розлучення не змогла повернути. Внаслідок цього на неї порушили виконавче провадження. Про це пише NGS24.RU.

У листі, який надіслали пристави, жінку викликали з'явитися до суду та порадили звернутися до військкомату на місці проживання, щоб підписати контракт.

"Вони пропонують мені прийти у військкомат і піти за контрактом на "СВО", щоб закрити борг", - розповіла жінка.

Лист, надісланий росіянці: скріншот

Популярні новини зараз

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

При цьому росіянка не має жодної медичної чи військової освіти, а також військового квитка, щоб піти на фронт. Також вона не розуміє, як держава уявляє життя її дітей без матері.

Втім, у службі судових приставів Красноярська заперечують відправку повістки, і кажуть, що це лише "брошура з інформацією". Жінка показала, як вона виглядає, і там чітко сказано з'явитися до військкомату.

Раніше ми писали про те, що підвішували за ноги, били струмом і ґвалтували жінок: парамедик шокував подробицями перебування у полоні.

Як повідомляв Знай.ua, школяр прийшов просити при владі гроші на ЗСУ замість бруківки: його тато загинув за кілька днів

Також портал Знай.ua писав, що окупанти могли "розконсервувати" техніку 30-х років для штурму Авдіївки - іноземці в це не вірять