Стало відомо про те, що російському диктатору путіна зовсім не вдасться програти "красиво" у війні проти України. Вже надто багато зроблено поганого, щоб це сталося.

Про це в ефірі Sky News заявив колишній генеральний директор Королівського інституту об'єднаних озброєнь професор Майкл Кларк.

путін, скріншот: YouTube

Сьогодні російський диктатор путін вже поставив пере собою "нездійсненне завдання", тому "програти красиво" йому точно не вдасться.

Ще до початку повномасштабної війни його вважали просто безрозсудним, і головним його бажанням було створення наземного шляху між Донбасом та Кримським півостровом, який він окупував у 2014 році.

Популярні новини зараз

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

"Але він пішов ва-банк, намагаючись за три дні захопити всю країну. Була ідея змінити уряд у Києві і завершити всю "операцію" до 8 березня, просто захопити країну. Реальність така, що якщо він не досяг успіху швидко, він взагалі не доб'ється успіху. Якщо план А не спрацював, то й плани Б, С та D теж не спрацюють" , - вважає експерт.

Нині вже всім має бути зрозуміло, що глава Кремля засидівся в кріслі президента, і йому точно не виграти. Проте, як виявилось, і програти красиво він теж не зможе.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube

"Це нездійсненна робота, яку він поставив перед собою" , - сказав Майкл Кларк.

Поки путін продовжує роздумувати над стратегією, Збройні сили України продуктивно просуваються з контрнаступом одразу на багатьох ділянках фронту. Незважаючи на уповільнення темпів просування, наші захисники регулярно виносять тил російських окупантів.

Нагадаємо, що підвішували за ноги, били струмом та ґвалтували жінок: парамедик шокував подробицями перебування у полоні.

Раніше ми повідомляли, що у Повітряних силах пояснили атаки "безшумними" дронами: у чому головна проблема.