Стало відомо про те, як може розпастись росія після того, як війна закінчиться. Цей процес уже розпочався, і незабаром на нас можуть чекати нові сюрпризи.

Нову карту світу було сформовано аналітичним порталом Слово і справу, а відповідальним за такий розділ був голова Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Кирило Буданов, фото: Знай.ua

Практично весь цивілізований світ сьогодні вже переконаний, що війна в Україні завершиться поразкою путіна, і тепер це лише питання часу. Програш стане першим фактором, який поставить край путінському режиму, і в майбутньому призведе до розпаду країни. Подальші успіхи ЗСУ лише посилять внутрішні конфлікти, що й призведе до сумного для Росії сценарію.

"Перший - розділ Росії на три і більше частини. І другий - щодо збереження територіальної цілісності Росії при зміні керівництва країни. В останньому випадку новий керівник скаже, що Росії ні до чого у всіх цих процесах, це був хворий диктатор. У цьому випадку Росія віддасть всі окуповані нею території" , - каже Кирило Буданов.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Карта нового світу, фото: Слово та справа

Насамперед буде повернуто Крим, Донецьку, Луганську, Запорізьку та лівий берег Херсонської області. Далі вже повернуть окуповані міста Молдови, Грузії, а також Азербайджану.

Кирило Буданов вважає, що у другому сценарії Росії також доведеться попрощатися з Курильськими островами, що в Японії та Калінінградом (німецький Кенігсберг). Карелія може з'єднатися з Фінляндією.

До слова, Ічкерія знову буде вільною від Росії, що не може не тішити.

Скрін, відео YouTube Україна перемога

Нагадаємо, що видають паспорти, повістки та примусово мобілізують: росіяни в окупованих регіонах створили "військкомати".

Раніше ми повідомляли, що "Дронів потрібно багато": глава "Укроборонпрому" розкрив деталі про український "шахед" та інших безпілотників.