Повномасштабна війна продовжується, українські захисники ціною власного життя щодня знищують окупантів, які прийшли на нашу територію.

На жаль, багато хто не доживе до перемоги. Наше завдання – пам'ятати про них вічно. Зараз ми розповімо про неприємну історію, що сталася на Житомирщині, в селі Дриглов, з одним із загиблих воїнів.

Мама Романа Богодвіда, скріншот: Youtube

Його родичі були готові до похорону, але в останній момент вони не могли повірити своїм очам. Відчинивши труну, вони зрозуміли, що перед ними лежав інший захисник. Мама Романа Богодвіда Ольга розповіла, що її син отримав повістку 4 вересня і буквально за два дні його вже відправили до Чернігова, отримавши посаду стрільця-санітара.

Два тижні він пробув у північному місті, а згодом його батальйон відправили на передову. Хлопець попередив рідних одразу, що кілька днів він не виходитиме на зв'язок. У результаті рідні так і не дочекалися звісток, дізнавшись, що воїн ЗСУ загинув 28 жовтня на Бахмутському напрямку.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

На 5 листопада було призначено похорон, до рідного села було привезено труну, але з іншою людиною всередині.

"У нього щетина була світла, з сивиною, а у цього чоловіка - чорна. І нігті у мого сина були інші - круглі. Ми труну знову в морг завезли. Там ще раз дивилися на нього, знявши одяг. "У мого сина волосся було на грудях. А у цієї дитини, яка лежала в труні, тіло чисте, біле", - розповіла мама.

Роман Богодвід, скріншот: Youtube

Тепер жінка розпочала самостійні пошуки свого сина – живим чи мертвим. Перший "дзвіночок" був, коли з передової його дружині передали речі, які нібито належали Романові. Але тут була помилка. Комісар Житомирського ТЦК та СП тіло у труні не бачив, лише свідоцтво про смерть і всі дані в ньому збігалися.

Нагадаємо, "дронів потрібно багато": глава "Укроборонпрому" розкрив деталі про український "шахед" та інших безпілотників

Як повідомляв "Знай.ua", підвішували за ноги, били струмом і ґвалтували жінок: парамедик шокував подробицями перебування у полоні.

Знай.uа писав, школяр прийшов просити у влади гроші на ЗСУ замість бруківки: його тато загинув за кілька днів