Рано чи пізно всі, хто є ворогом України, отримають по заслугах — хтось уже перебуває на концерті Кобзона, когось готують до такого результату.

А ось зараз стало відомо про "трагедію" у родині боксера-путініста. Йдеться про Григорія Дрозда, який публічно підтримав повномасштабне вторгнення окупантів до України.

[quote author=""]"Ми були і є самі собі господарі. Це непросто, але це дуже важливо. Дорогу ціну ми заплатили за уроки довіри. Вірити потрібно тільки в себе, у своїх людей, у свою країну", - заявляв як -то він.

Григорій Дрозд, скріншот: Instagram

Тобто він не бачить нічого такого в тому, що росіяни прийшли до нас зі зброєю, вбиваючи мирних жителів, включаючи пенсіонерів, жінок та дітей. І в результаті Дрозда наздогнала карма. Його 13-річна донька випала із вікна багатоповерхового будинку. Це сталося в окупаційній столиці, у момент, коли і дружина спортсмена, і двоє синів теж знаходилися в квартирі.

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Виявилося, що у чоловіка з дівчинкою стався конфлікт через навчання у школі, він відібрав телефон через погані оцінки. Потім поїхав у справах, а після повернення доньки вже не було в живих.

В Україні від початку повномасштабної війни загинуло майже 500 дітей, близько тисячі малюків поранено та 393 дитини, станом на червень 2023 року, зникли безвісти.

Нагадаємо, воїни ЗСУ ліквідували відомого російського режисера - прийшов зі зброєю в руках та поплатився за це

Як повідомляв "Знай.uа", воїни ЗСУ ліквідували п'ятиразового чемпіона РФ, який вирішив повоювати в Україні

Знай.uа писав, окупанти "поховали" Козловського після конфлікту з Кондратюком: "До останнього..."