"Саймон" - український військовослужбовець, молодший сержант 3 ОШБр, який поділився унікальною історією, що сталася під час цієї повномасштабної агресії окупанта.

Хлопець до 24 лютого 2022 був звичайним спортсменом, а зараз він встиг побувати на найгарячіших напрямках, знищуючи росіян у великій кількості. "Саймон" атлет, який став кулеметником, який під час першого ж штурму потрапив з іншими військовослужбовцями у кільце.

ЗСУ. Фото Генштаб

Решта хлопців загинула, але йому вдалося вижити, про що він і розповів для проекту "Епізоди війни".

"Одного разу ми залетіли в посадку, яка по розвіданим була чистою. Але після кількох годин бою ми зрозуміли, що потрапили в обручку з обох боків. Відбивали накати і пригнічували вогнем ворога майже 60 годин, з перекурами на сон. , звичайно. Після чого з нашої фаєргрупи з п'яти чоловік повернувся тільки я сам", - згадує він.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Це спогад, який він ніколи не забуде. Емоції були різні — від добрих до поганих. Однак найголовніше з цієї ситуації — це отриманий досвід.

Він вважає, що зараз Україні потрібна грамотна мобілізація та щоб громадяни змінили цінності у своєму житті. Кожен чоловік, навіть без досвіду, має захищати країну. А людей в уряду, які продовжують красти гроші, мають вигнати.

Нагадаємо, боксера-путініста, який підтримав убивства дітей України, наздогнала карма: родина різко зменшилася

Як повідомляв "Знай.uа", розділ росії на три і більше частин, Ічкерія перша: у ГУР розповіли, чим закінчиться війна

Знай.uа писав, мама готувалася до похорону сина-воїна ЗСУ, який загинув під Бахмутом, але їй привезли не ту труну: "У цієї дитини..."