Повномасштабна війна в Україні триває вже майже два роки, до цього було заморожено протистояння на Донбасі.

Росіяни окупують наші території десять років. Воїни ЗСУ, у свою чергу, продовжують винищувати і живу силу, і техніку супротивника. На сьогоднішній день знищено вже понад 320 тисяч окупантів, 5400 танків та понад 600 літаків та вертольотів.

Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

Для населення країни, що у стані війни, дуже важливо адаптуватися до реальної ситуації. Це питання виживання, коли саме поняття "світ" стає теорією. Цю думку озвучив публіцист Віталій Портніков в ефірі YouTube-каналу "Говорити Великий Львів". Він закликав українців позбутися ілюзій щодо швидкої перемоги та прийняти "холодний душ" правди про війну.

На його думку, у цьому конфлікті сторони матимуть змогу домовитися не раніше 2032-2035 років. У той же час ресурсів на таке тривале протистояння немає. Тому існує ймовірність раптового завершення війни, яке шокує як росіян, так і українців.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"Психіка може ламатися не тільки в момент шоку, а й у момент, коли приходить розуміння, що очікування перемоги вже тривалий час не справджуються", - заявляє він.

ЗСУ, фото: Facebook

Хоча Президент Володимир Зеленський ніколи не виголошував конкретних термінів цієї війни. А Залужний ще на початку, в інтерв'ю говорив, що протистояння буде тривалим. Але люди почули, що самі захотіли почути.

Нагадаємо, воїни ЗСУ потрапили в оточення і 60 годин боролися за життя - вибрався лише один

Як повідомляв "Знай.uа", боксера-путініста, який підтримав вбивства дітей України, настигла карма: сім'я різко зменшилася

Знай.uа писав, розділ Росії на три і більше частин,Ічкерія перша: у ГУР розповіли, чим закінчиться війна