Зараз ми розповімо неймовірну історію порятунку українського військовополоненого, яка стала можливою завдяки мужності та кмітливості бійців 95-ї десантно-штурмової бригади.

Під час чергового удару безпілотником по позиціях супротивника після знищення російських оккупантів оператор зауважив у траншеї пов'язаного українського солдата. Не гаючи часу, він почав привертати його увагу – мелькати вогниками на квадрокоптері. Бранець зрозумів, що це допомога, і попрямував слідом за "літаючим порятунком".

ЗСУ в окопі. Фото: скриншот Instagram

Коли таким чином виводили нашого хлопця з полону, раптом з'явився ще один окупант. Не помітивши дрона, росіянин почав загрожувати українцю – мовляв, повертайся назад у полон. Але оператор миттєво скинув на загарбника гранату – і той уже не зміг перешкодити визволенню нашого воїна.

Далі світловими сигналами від безпілотника українець вийшов до своїх. А десантники продовжили знищувати російських оккупантів та звільняти українську землю. Таких "операцій" чимало, але про всіх одразу й не розкажеш.

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Показати ще

Це справді вражаюча, героїчна історія, яка ще раз доводить неймовірну самовідданість ЗСУ. Наше завдання максимально їм допомагати у знищенні ворога.

Нагадаємо, воїн ЗСУ згадав, як довелося в окупантів кидати каміння замість гранат: "Вони падали і..."

Як повідомляв "Знай.uа", окупант намагався врятуватися, але наздогнати БТР не вийшло: "своїх не кидають" навпаки

Знай.ua писав, воїни ЗСУ заживо поховали окупантів у підвалі, які намагалися втекти від Bradley: "Простіше, ніж у полі"