На відео, яке привернуло увагу аналітика BILD з аналізу відкритих даних Юліана Репке, російський десантник використовує українського військовополоненого як живий щит.

Відео, яке можна знайти у мережі – черговий доказ військових злочинів та нелюдської жорсткості окупантів на нашій землі. На записі видно, як солдат РФ покладає дуло автомата на плече українця і стріляє у напрямку позицій ЗСУ, ховаючись за його спиною.

Репке підкреслює, що на більшості відеозаписів з воєнними злочинами армії РФ часто можна побачити бійців ВДВ — елітних підрозділів російської армії. Експерт вважає, що це свідчить про систематичний характер злочинів та їх схвалення на вищому командному рівні.

Окупанти. Фото: кадр з відео

Варто зазначити, що поки російські терористи від'їдають пики в українському полоні, наші захисники буквально стають жертвами катувань та нелюдського ставлення.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Аби трохи розігнати злість, радимо почитати важливість злищення чергового корабля терористичних сил путіна. Полковник пояснив важливість знищення "Сергія Котова".

"На мою думку, це була репетиція Сил оборони України з метою виведення з ладу ключової логістичної артерії, яка забезпечує всім необхідним окупаційні війська в Криму", - зазначив він.