Якщо українські захисники зможуть провести вдалий контрнаступ у 2024 році, путіна можуть вигнати, вважає британський генерал.

У разі розвалу російської армії після успішних контратак ЗСУ путіна можуть вигнати з Кремля. Така думка у колишнього голови Генштабу Британії генерал Річарда Даннатта. Він поділився про це в ефірі Sky News.

Британський генерал. Фото: Sky News

ЗСУ проведуть контрнаступ, у цьому немає сумнівів. Основне завдання союзників – забезпечити військових боєприпасами та озброєнням, яких так не звало в момент минулого контрнаступу. Про це повідомляв Володимир Зеленський.

На думку генерала, у разі такого розвитку подій є реальний шанс досягти вирішального результату на полі бою. Даннатт упевнений, що кілька конкретних ударів по російському війську зможе зламати кістяк їхньої армії.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Вам не потрібно повністю розбивати всю армію на полі бою. Ви просто повинні переконати достатню кількість солдатів, що вони програли, - сказав Даннатт.

Вибухи. Фото: youtube

Тоді, незадоволені розвитком війни, російські генерали можуть прогнати путіна з Кремля. За словами британця, якщо контрнаступ українців буде досить добре спланований, підтриманий і виконаний, і путін не зможе приймати занадто багато рішень самостійно, його армія розвалиться і побіжить, і за ними, можливо, виженуть з Кремля і диктатора.

Нагадаємо, що окупанти націлилися на три міста: генерал вказав напрямок наступу.

Раніше ми повідомляли, що не сподівайтеся на якнайшвидше закінчення: литовська розвідка пояснила, скільки ще здатна воювати Росія.