Добровольчі організації Легіон "Свобода Росії", Російський добровольчий корпус та Сибірський батальйон радять мешканцям Бєлгорода та Курська залишити міста якомога швидше, аби щоб уникнути жертв серед цивільного населення.

Про це йдеться у заяві, яку розповсюдив РДК.

Путінські вбивці завдають масованих ударів по мирнім українським містам, виставляючи свої позиції між вашими будинками, школами ваших дітей та держустановами. Щодня десятки простих невинних людей (переважно жінок та дітей) гинуть від обстрілів із бєлгорода. Обстріл України з території бєлгорода має зупинитися! написав РДК у своєму Телеграм-каналі

Саме тому російські ополченці змушені відкрити вогонь по військових позиціях Бєлгорода та Курська

Щоб уникнути жертв серед цивільного населення, ми закликаємо всіх негайно покинути місто. Місцева влада ми закликаємо зберегти людські життя та розпочати евакуацію з курщини та бєлгородщини йдеться у заяві добровольців

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Раніше ми писали, що ранок 12 березня почався для росіян зі стрілянини та танків на вулицях сіл. Повідомлялося, що легіон "Свобода росії", РДК та Сибірський батальйон зайшли в Курську та Бєлгородську області та почали спільну операцію.

Місцеві мешканці та пабліки писаи, що у Курській області РФ триває стрілковий бій. Російські ЗМІ повідомляють, що озброєні групи прориваються на пікапах за підтримки мінометного вогню. Також повідомляється про танки.