Сергій Братчук, представник Української добровольчої армії "Юг", акцентував увагу на важливості протидії ракетним атакам, що здійснюються з тимчасово окупованого Росією Криму.

Він наголосив, що для запобігання подальшим обстрілам українських міст балістичними ракетами необхідно знищити всі пускові установки РФ, розташовані на півострові. Таку заяву він зробив під час коментаря для 24 Каналу.

Балістична ракета, скріншот: YouTube

За словами Братчука, Сили оборони активно вивчають можливості завдання ударів по російських пускових установках у Криму та висловив надію на швидке вирішення цього питання.

Він зазначив, що виявлення та ліквідація пускових установок противника та потенційних місць їх розташування є пріоритетним завданням Збройних сил України на поточний момент.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

"Україна точно знає, де розміщені пускові установки ворога. Росія намагається їх ховати: переміщує по території тимчасово окупованого Криму, маскує, встановлює фальшиві макети", - додав Братчук.

Іранська балістична ракета, скріншот відео

Представник УДА також підкреслив, що для ефективної роботи української протиповітряної оборони необхідно не тільки зміцнювати системи ППО, а й здійснювати ефективну діяльність з ураження військових об'єктів РФ.

"Але від долі не втечеш, а тим паче від тих ударів, які завдають Збройні Сили України. Єдино вірне рішення - знищувати зло там, де воно зароджується. Я думаю, що трохи часу має пройти, аби ці питання були вирішені", - наголосив Братчук.

Раніше ми також повідомляли про те, що росія продовжить бити: що під прицілом терору окупантів.

За оцінками Інституту вивчення війни (ISW), Росія, імовірно, продовжить здійснювати інтенсивні атаки на енергетичну інфраструктуру України під час наступних масованих нальотів.

Українське ППО зтикається з труднощами останнім часом через те, що наші західні партнери затримують допомогу для захисту мирного населення. У той же час вони не затримуються зі співчуттями терористичній державі через масовий розстріл на концерті у Москві.