Після окупації Маріуполя російські загарбники відремонтували лише фасади пошкоджених будинків, а внутрішні приміщення залишили у жахливому стані. Мешканка Маріуполя поділилася фотографіями своєї квартири, яку окупанти перетворили на звалище.

Ця квартира була важливою для жінки, тому що тут жили її маленька дочка і чоловік, що загинула. Коли вона повернулася додому, то виявила гори сміття, пляшки з-під пива та повний безлад, залишені російськими робітниками:

"Мало того, що її ніхто не ремонтує від слова зовсім, так це тепер ще й сміття. У цій квартирі жила моя загибла маленька дочка і чоловік... Тепер із цієї квартири вирішили зробити сарай і там жерти і пити, заходити на чужу власність", – емоційно висловилася маріупольчанка.

Сміття окупантів / фото: Маріупольська міськрада

Місцеві жителі обурені тим, що їхні квартири перетворені на звалища, а фасади будинків відремонтовано лише для видимості. У міській раді Маріуполя також підтвердили, що загарбники продовжують наживатися на страждання городян, роблячи видимість ремонту.

Популярні новини зараз

Українців почнуть жорстоко карати за одяг: чого точно не варто вдягати

Воювати підуть не всі — в Раді розповіли, скільки всього українців планують забрати

З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить

Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків

Показати ще

Сміття окупантів / фото: Маріупольська міськрада

У документах зазначено, що ремонт виконано повністю, але насправді внутрішня частина будинків залишається зруйнованою. Таке ставлення лише посилює почуття несправедливості та розпачу серед маріупольців, які й так пережили безліч втрат і страждань.

Нагадаємо, чи беруться зміни? Путін змусив багатодітну сім'ю з Маріуполя дякувати за окупацію

Раніше ми писали про те, що поліцейську Мар'яну Чеченюк після російського полону атакують українці: "Доведи, що ти страждала"

Крім того, Знай.ua повідомляв, " Я шкодувала, що не померла": героїня "Азовсталі" розповіла про виживання жінок у російському полоні