Тарологиня Марія Тиха зробила серію передбачень щодо подій, які, на її думку, відбудуться в росії у 2024 році. Вона прогнозує, що цей рік стане для росіян дуже складним, особливо через вплив України на військові та політичні процеси. За словами тарологині, Україна продовжуватиме тиск на деякі прикордонні області росії, зокрема Курську область. Росіянам не вдасться відновити контроль над цим регіоном, і тут виникнуть серйозні проблеми.

Також Тиха передбачає, що восени 2024 року росія зіткнеться з низкою військових ударів. Вона прогнозує атаки на російський флот, зокрема удари по кораблях у русні. Крім того, москву двічі обстріляють, що стане продовженням тенденції до зростання напруги у центральних регіонах країни. Вже у вересні столиця росії зазнала одного обстрілу, і, за словами Тихої, це не кінець подібних подій.

Гасіння пожежі після обстрілу / фото: ДСНС

Особливо вона підкреслила, що восени 2024 року ситуація у центральній частині росії може погіршитися. Крім військових атак, вона передбачає загострення внутрішніх проблем у самій країні. Тарологиня наголосила, що москва буде змушена зосередитися на вирішенні власних проблем, а не на зовнішній політиці.

Варто зауважити, що передбачення мають ознайомчий характер і не є науково підтвердженими. Тарологія та інші подібні практики не можуть бути перевірені академічними методами, тож сприймати такі прогнози потрібно обережно. Астрологія та екстрасенсорика не є частиною офіційної науки, і збіги таких прогнозів можуть бути випадковими.

Популярні новини зараз

Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони

Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки

Показати ще

Нагадаємо, хлопець із дівчиною проїхав 6 днів на велосипеді абсолютно голими: "Було вітряно і..."

Раніше ми розповідали, що рослини "розмовляють" одна з одною, і ми зможемо незабаром вивчити їхню мову - науковці

Також, будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст