Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, це Південна Корея активно підняла і почала бити на сполох щодо участі військ КНДР у російсько-українській війні, і причина цьому – не тільки альтруїстична допомога Україні, а й власні інтереси. За його словами, Південна Корея хоче залучити більше американських військ на свою територію, щоб США допомагали їм гарантувати безпеку.

«Тобто на тлі ризиків збільшення співпраці, поглиблення взаємодії між росією та КНДР і того, що Північна Корея може отримати більше саме сучасних видів озброєння від росії, що якраз і викликає пересторогу в офіційного Сеулу, якраз іде розкачка цієї історії», - пояснює Олександр Мусієнко.

До того ж, додає він, ми бачимо ці публікації в медіа саме з боку Південної Кореї, що вони вже можуть якихось військових радників відправити, розвідників, інструкторів, консультантів, які будуть надавати допомогу Україні безпосередньо тут щодо того, яким чином протидіяти північним корейцям.

«На Заході реагують досить стримано фактично на це, а Сполучені Штати досі офіційно не підтвердили наявність цих військ на території росії. Тільки Британія допускає, що вони можуть бути, вона зайняла більш войовничу позицію. А американці поки що офіційно не підтверджують. Не спростовують, але й не підтверджують. І багато країн Заходу, зокрема Європейського Союзу, які орієнтуються на США, чекають, відповідно, реакції, і потім самі будуть готові про це сказати», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Росія накопичує ракети: нові атаки можуть спричинити гуманітарну кризу

Українцям дали прогноз закінчення війни: минулий не справдився

Облави ТЦК: розкрили, як планують маршрути

Опалення буде гіршим: українцям краще зробити це швидше

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чи дійсно Трамп вдарить по москві, попри хороші стосунки з путіним.

Також Знай.ua писав про те, що Дацюк розповів, чи треба було Україні зберегти ядерну зброю: «Перший програний бій».