Мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі про серйозні наслідки нічної ракетної атаки, що відбулася в столиці. Внаслідок атаки у Дніпровському районі Києва постраждав багатоквартирний житловий будинок. Відтак, рятувальники евакуювали 15 мешканців, серед яких четверо дітей та двоє людей з обмеженими можливостями пересування.

Кличко також зазначив, що у дворі цього ж будинку загорілися кілька автомобілів.

Крім того, мер повідомив про пожежу в приватному будинку у Дніпровському районі, а також про впавший уламок ракети на відкритій території в Деснянському районі міста. Ще одна пожежа сталася в приватному будинку в Дарницькому районі.

последствия ракетной атаки на Киев 13 декабря 2023

Окремо Кличко наголосив на пошкодженнях у приміщенні дитячої лікарні в Дніпровському районі, де внаслідок атаки вибило вікна та пошкодило центральний вхід.

Популярные статьи сейчас

Должникам за коммуналку приготовили болезненное испытание: юрист рассказал, к чему готовиться

Общественный транспорт подорожает для всех, кроме пенсионеров: сколько придется платить с 1 мая

Лук теперь – в подарок: украинские фермеры массово избавляются от овоща

Если дорожите субсидией – не игнорируйте: что нужно делать, чтобы остаться с помощью

Показать еще

За інформацією мера, у результаті атаки постраждали 23 особи. З них 11 осіб було госпіталізовано, а ще 12 отримали медичну допомогу на місці події. Всі постраждалі проживають у Дніпровському районі Києва.

КМВА також додало, що внаслідок роботи ППО по збиттю ворожих повітряних цілей у Києві загалом зафіксовано біля десятка випадків падіння уламків.

Голосіївський район:

  • падіння уламків на проїжджу частину дороги без послідуючого горіння.

Дарницький район:

  • загорання приватного будинку на площі 400 м2.

Деснянський район:

  • загорання на 7 поверсі 9-ти поверхового житлового будинку та 8 авто в дворі будинку.

Проведена евакуація мешканців. Врятовано 17 людей, з них 7 дітей. На місці працює Червоний Хрест, залучено автобус Київпастрансу для обігріву людей, надається допомога психологічною службою. Постраждалим надана медична допомога.