Російські окупанти не мають ніякого успіху в наступі, тому намагаються всіляко дестабілізувати обстановку в Україні, створюючи різного роду фейки. Один з найпопулярніших, що Володимир Зеленський втік з Києва. Так, telegram-канал "Телебачення Торонто" спростував чергову вигадку пропагандистів.
Російські пропагандисти придумали черговий фейк. Вони заявили, що президент України Володимир Зеленський нібито втік з Києва і надали, на їх погляд, дуже серйозні докази.

Фейк від росіян. Фото: Телебачення Торонто

Так, Нова вигадка пропагандистів супроводжується наступним текстом:"Зеленський записує відео на телефон, потім йде монтажна склейка, перехід на іншу камеру і картина за спиною зникає". Плюс до всього пропагандисти додають якісь скріни з Flightradar і сміливо брешуть, що Володимир Зеленський зараз в Румунії. Однак їх спроба з тріском провалилася. Якщо додати вирізаний шматок відео, то можна побачити, що картина на місці - це велика рамка навколо самої картини.

Скрін telegram

Раніше Знай писав, на життя Володимира Зеленського робили замах більше 10 разів за час війни - Михайло Подоляк. На життя українського гаранта робили замах вже більше 10 разів. Диверсантів зупиняли на півдорозі.

Також ми писали, "ми вистояли і надихнули весь світ": Володимир Зеленський зробив нову заяву. Президент похвалився успіхами ЗСУ і купою захопленої ворожої техніки.

Нагадаємо, ЗСУ ліквідували високопоставленого російського офіцера - в окупованому Криму.

Популярні новини зараз

Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще