Вихованець Херсонської школи веслування, 25-річний Іван Щокін, загинув у кровопролитних боях за Маріуполь. Про це повідомляє Херсонська федерація академічного веслування на своїй офіційній Фейсбук-сторінці.

«У боях за Маріуполь загинув херсонець Іван Щокін. Івану було 25 років. Він займався академічним веслуванням, став кандидатом у майстри спорту України, був призером всеукраїнських змагань серед юнаків. І багато чого ще могло б бути у його життя, проте російські окупанти його забрали. Вічна пам‘ять героям!», - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що хлопець 1997 року загинув під Маріуполем ще 13 березня.

Вічна пам'ять герою! Герої не вмирають!

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, друг Зеленського Євген Кошовий показав обстріл Європи, втекти не вийде нікому: "Це як приклад". Актор вчергове закликав НАТО закрити небо над Україною

Раніше Знай писав, потенційний наречений Наді Дорофєєвої Позитив втратив дорогу людину на війні: "Як можна любити?" Позитив зізнався, що втратив друга через обстріли російських окупантів.

Також Знай повідомляв, Наталія Могилевська нагадала білорусам, що їх чекає від воїнів ЗСУ, якщо вони сунуться в Україну: "Вас не чекають"

Крім того, у Чернігові загинув 24-річний український актор і звукорежисер Павло Єременко: привалило після бомбардування. Павло Єременко загинув у Чернігові після обстрілу ракетами окупантів.