Президент росії володимир путін зустрівся з генсеком ООН Антоніу Гутеррішем, і під час зустрічі заявив, що в Маріуполі не йдуть бойові дії.

Під час зустрічі з генсеком ООН путін продовжив вигороджувати свої дії в Україні. У розмові він заявив, що рф почала так звану "спецоперацію" відповідно до статуту ООН, проте Антоніу Гутерріш вважає, що відбулося вторгнення.

Також путін не міг минути тему Маріуполя, який російські солдати взяли в оточення. За його словами зараз там не ведуться бойові дії.

володимир путін, скріншот

"Отже Маріуполь. Там ситуація складна, може бути і трагічна, але ... але, вона проста насправді. Я сьогодні тільки розмовляв з президентом Ердоганом, він говорив про те, що там йдуть бойові дії. Там немає бойових дій, вони закінчені", - заявив Путін.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Під час зустрічі путін також зазначив, що проблема навколо України виникла після "держперевороту" в 2014 році.

Також за його словами на переговорах у Стамбулі був серйозний прорив, але потім рф зіткнулася з провокацією в Бучі. Він зазначив, що після цього позиція Києва кардинально змінилася. Путін вирішив виправдати дії своєї армії в Бучі, заявивши, що це провокація.

Нагадавши, у Путіна помітили черговий "ляп" - навіть до церкви нормально сходити не може: зганьбили богослужіння на Великдень

Раніше Знай писав, "Придністров'я" здригнулося від серії нових вибухів: нанесені удари по військовому аеродрому і радіовишках

Також Знай повідомляв, Путін отримає ще більше НАТО біля своїх кордонів: Швеція і Фінляндія прийняли рішення вступити в Альянс