Стало відомо про те, що тортури окупантами українських полонених здійснюється під прямим контролем ФСБ. Що про це відомо.

Про це повідомили в Головний управлінні розвідки Міністерства оборони України, де детально сповіщають про стан справ в Україні, а також про плани росіян.

У новому перехопленні розмови окупантів українців відразу попередили, що цей матеріал явно не для людей зі слабкою психікою.

Російських окупант Костянтин Соловйов зараз знаходиться в Харківській області, і в своїй розмові з матір'ю він розкрив деякі подробиці тортур, яким вони піддають українських полонених.

В опублікованому ролику можна почути які жахливі речі відбуваються з нашими захисниками через російських окупантів. Вони застосовують тортури, а також безсовісно вбивають українців. Мирним роблять "трояндочки" на тілі, ламають кінцівки, і так за списком, який їм мабуть надали в ФСБ.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Найважливіше, що Костянтин Соловйов в розмові з матір'ю зазначив, що із задоволенням застосує нові навички на своєму рідному батькові.

До слова, мати цілком позитивно сприймає все те, що розповідає їй син, і продовжує наполягати на тому, що "українці - не люди", і вона б отримала кайф від такого.

Як окупанти утримують українських полонених, скріншот

"Це перехоплення є черговим підтвердженням політики геноциду українців, яку окупанти впроваджують на захоплених територіях. Військові злочини масово скоюються як щодо військових, так і щодо цивільного населення. Масові вбивства, тортури і знущання стали нормою для окупантів. При цьому, до "професіоналів" з ФСБ охоче долучаються військовослужбовці армії РФ", - зазначають у розвідці.

Нагадаємо, що не горить, так горить — у Росії згоріло майже чотири десятки вантажівок, підозрюють підпал

Раніше повідомлялося, що історія дівчини Марії з Маріуполя, яка разом з родиною пройшла через так звану "фільтрацію" окупантів

Також, окупанти в Луганській області продовжують знищувати все на своєму шляху