Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що зараз працює над перспективною моделлю Збройних Сил, в основі якої будуть високотехнологічні види озброєння і техніки та сучасні підходи до управління.

Про це він написав у новій публікації на офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук. Варто додати, що на сьогодні ЗСУ під керівництвом Залужного вдалося очистити українську землю від 24500 російських окупантів.

"Уже сьогодні, попри всю складність поточної ситуації, ми працюємо над перспективною моделлю Збройних Сил. В її основі - високотехнологічні види озброєння і техніки, сучасні підходи до управління.", - повідомив він. Валерій Залужний

Валерій Залужний. Фото: YouTube

Відповідні питання Головнокомандувач ЗСУ обговорив з академіком НАН України Володимиром Павловичем Горбуліним. Він переконаний, що немає підстав сумніватися в силах українських захисників, адже з кожним днем стає все зрозуміліше, що саме Україна "посилює світову архітектуру безпеки".

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

"Кожна зустріч з ним додає впевненості в успіху нашої держави, адже ми спираємося на досвід і знання Великих Українців, захищаємо своє і посилюємо світову архітектуру безпеки. Разом до Перемоги!", - йдеться у повідомленні Головнокомандувача. Валерій Залужний

Фото: facebook.com/CinCAFU

Раніше Знай писав, кулеметник Роман після 30 років у кіно став "очима" ЗСУ і розповів про свою втрату: "Я виніс лише..."

Також ми писали, Едуард "Тор" відслужив 8 ротацій і порівняв ЗСУ у 2014 і зараз: "Бути частиною найкращої армії - до біса приємно"

Нагадаємо, "Не впорається без Ковбасної": російська пропаганда вигадала новий фейк про ЗСУ і "Придністров'я"