Мобілізовані з " ДНР " почали скаржитися на те, що військове керівництво їх обманює, а також проводить ряд маніпуляцій. Бояться, що тепер нескоро потраплять додому.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови Служби безпеки України, де розкрилися нові подробиці про російське вторгнення. Патріотизм у військових почав гаснути, і вони почали усвідомлювати, у що вплуталися.

Військові з так званого "ДНР" почали обурюватися з приводу того, що не можуть потрапити додому, і ніхто не знає, скільки ще вони будуть перебувати на території України. Керівництво рф намагається їх обдурити і маніпулює.

"Кажуть, що типу "нас тут немає". І ось ми побоюємося, що нас півроку тут тримати будуть. Тут у нас у всіх настрої вже занепадницькі. Якщо б хоча б точно сказали якісь дати. Навіть на зоні людина сидить - він знає свій термін. Буде добре себе вести-випустять раніше. А тут ось така фігня", - каже загарбник.

Танк окупантів

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Ризикувати своїм життям ніхто не хоче, і тому військові зі здоровим глуздом починають саботувати накази керівництва, і відмовляються вступати в бій. Вони бояться ЗСУ як вогню, адже знають, що шанс вибратися живими після зіткнення з ними - мінімальний.

"Ми зараз якось навіть не поспішаємо з виконанням наказів. Тому що іноді вони змінюються на протилежні", - підсумував окупант.

Нагадаємо, що молодий моряк Дмитро розповів, як йому вдалося знищити російський бомбардувальник

Раніше повідомлялося, що улюблений" заспокоювач " українців Олексій Арестович захоплений героїчним протистоянням ЗСУ

Також, глава КНР Сі Цзіньпін після розмови з президентом Франції щодо війни в Україні