Стало відомо про те, що ставленики Кремля планують попросити диктатора путіна зробити Херсонську область частиною російської федерації. При цьому, референдум планують не проводити.

Про це стало відомо з нового інтерв'ю колаборанта Кирила Стремоусова для пропагандистського видання.

"Нова влада", якщо її так можна назвати, планує попросити російського диктатора Путіна зробити Херсон частиною його держави. На думку Кирила Стремоусова, Херсон завжди був частиною Росії. Тобто, методичку від пропагандистів завчив на вищому рівні.

Херсон, фото: скріншот з відео

"Місто Херсон - це росія, ніяких ХНР на території Херсонської області створюватися не буде, референдумів не буде. Це буде один єдиний указ на підставі звернення керівництва Херсонської області до президента російської федерації, і буде прохання ввести область до складу повноцінного регіону РФ " - говорить колаборант.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Херсон. Фото: YouTube

До кінця року він також планує, що Херсонська область перейде повністю під законодавство рф, і структура їх правління буде вибудовуватися за аналогією з російськими регіонами. Тобто, як показує практика, через деякий час про них забуде російська влада.

Крім того, вони вже почали впроваджувати російську валюту, і обіцяють до кінця місяця запустити банки. Вони роблять все можливе для того, щоб налаштувати "нове" життя для місцевих жителів, якщо це можна так назвати, але, їх планам не судилося збутися, так як ВСУ планує звільнити ці території від окупантів.

Херсон, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що сенат США готується "насолити" Росії ще більше, ситуація в Україні змусила: визнають державою-спонсором тероризму

Раніше повідомлялося, що молодий моряк Дмитро розповів, як йому вдалося знищити російський бомбардувальник

Також, після успішних контратак ЗСУ: Росія виводить залишки загарбників з Харківщини