Окупанти бояться вступати в бій зі Збройними силами України. Знають, що зазнають поразки, тому мріють про невеликі травми.

Про це стало відомо завдяки перехопленій розмові Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

У перехопленій розмові загарбник розповів історію так званої "зачистки" окупованого населеного пункту. Ділився подробицями цієї дії він зі своєю дружиною. Ще один доказ того, що багато окупантів хочуть піти з війни за всяку ціну.

Крім того, дружина запропонувала своєму чоловікові "впасти з танка", щоб отримати травму. Іншого виходу вийти з цієї війни живим у нього немає, вважає жінки. Чоловік схиляється до думки, що найкраще отримати поранення, оскільки всі пошкодження перевіряють ФСБшники.

Після цього російський окупант вирішив поділитися новиною про" зачистку " одного з населених пунктів, в який їм вдалося зайти.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Село взяли недавно. У нас дев'ять 300-х. морпіхів близько 100 заходило. Вийшло 50. А комбат каже, в кожен підвал кидайте гранату, не дивлячись. А потім вже заходите. Хлопці не стали закидати. А потім зайшли, а там четверо дітей сидять маленьких " - йдеться в розмові.

В черговий раз можна переконатися в тому, що російські окупанти не здатні ні на що, і несуть поразку в Україні. Крім того, простежується динаміка того, що їм всім ця війна не потрібна, і роблять вони це тільки заради грошей. Навіть, якщо це буде коштувати їм життя. Ось і вся сутність цих людей, яким абсолютно плювати на життя мирних людей.

Тіла окупантів, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що окупанти в Маріуполі почали черговий штурм "Азовсталі": почався наземний наступ

Раніше повідомлялося, що злочинця з рф, розстріляв у спину мирних українців знайшли: кат приїхав з Чити

Також, окупанти влаштовують масові бунти, аби не вступати в бої: на перевиховання відправляють "досвідчених карателів"