Російські окупанти продовжують пробивати дно. Розповідають дружинам про звірства, які вони творять в Україні, ще й пишаються цим.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови окупанта. Опублікували його на Офіційних акаунтах Служби безпеки України в соціальних мережах.

Цього разу з'явився черговий доказ військових злочинів, які творять окупанти на наших землях. Це сильно змінює їх психіку, і вони стають некеровані, з'являється спрага нової крові.

У новій телефонній розмові п'яний окупант, який зараз у Херсонській області, вирішив розповісти дружині про те, які звірства вони творять над цивільним населенням країни. Він її такими розповідями вкрай налякав.

Ворожі війська принижують мирних жителів України, стріляють їм в голову, а ті у відповідь молять про пощаду.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Я можу взяти людину і в голову "бам" ... з кулемета, Калашникова, з ПКМа...! Ти що в це не віриш? Настя, я довбо**бом став, я взагалі йо*нутий став..." - хвалиться окупант.

Окупанти

Його дружину це дуже налякало, і вона тепер не впевнена, що вони зможуть продовжувати жити разом, але його це не хвилює.

"Дуже сподіваємося, що "такий, як є" стане добривом для української землі. А якщо ні, то його контакти, особисті дані і визнання в злочинах вже є розпорядженні СБУ! І він повною мірою відповість за свої дії перед Міжнародним судом " - зазначили у відомстві після таких заяв.

Окупанти, Telegram

Нагадаємо, що евакуював людей під кулями російськихзагарбників-оперний співак Сергій Іванчук отримав 5 поранень

Раніше повідомлялося, що США почали вести переговори про купівлю нових бронебійних Switchblade для України: допомога ЗСУ в самому розпалі

Також, Маріуполь готують до приєднання до рф - хочуть проводити фейковий референдум