Фінський генерал вирішив відповісти в жорстокій формі на претензії росіян щодо вступу країни в НАТО. Він згадав розгром у 1939 році.

Свою думку військовий Гаміс Ставрідіс висловив на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Після того, як Фінляндія офіційно підтвердила факт подачі заявки в НАТО, з російського боку різко посипалися погрози. Фінський генерал не став мовчати, і різко відреагував на це.

Фінський генерал, фото: скріншот

"Запрошуємо вас приєднатися до 200 тисяч росіян, які вже зариті в землю у Фінляндії на глибині декількох метрів після вашої останньої спроби в 1939 - му році", - написав генерал.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Генерал дав відсилання до часів Другої світової війни, коли уряд СРСР звинуватив Фінляндію в артилерійському обстрілі. Через десятиліття у них залишилися ті ж методички,і тепер їх головних ворогів.

ПРАПОРИ УКРАЇНИ І НАТО. ФОТО: МЗС УКРАЇНИ

Відповідальність за початок військових дій радянською стороною була повністю покладена на Фінляндію, але, причина ховалася в зовсім іншому. Сталіну не подобалося, що кордон знаходиться вкрай близько до Ленінграда.

Прапор НАТО. Фото: Youtube

Нагадаємо, що 15 травня президент Фінляндії Саулі Нііністе заявив про офіційну подачу заявки на членство в НАТО, і для країни це історичне рішення. Всі ці роки у неї був нейтральний статус, однак, після того як Росія вторглася в Україну, вони вирішили змінити позицію, і убезпечити себе від агресії з їхнього боку. Слідом за Фінляндією про вступ до НАТО заявила інша нейтральна держава Швеція.

Нагадаємо, що Олександр Лукашенко намагається уникнути прямої участі у війні, проте Путін не дає спокою

Раніше повідомлялося, що історія українського героя, який боронив "Азовсталь" до останнього подиху

Також, ФСБ-шники намагаються дискредитувати новий рух в рф "Вільна Росія", і поширюють фейкові листівки