Російські окупанти тепер не просто бояться Збройні Сили України, а й почали їм заздрити. З жахом очікують поставок в Україну зброї від західних партнерів.

Про це стало відомо завдяки черговому перехопленню розмови Служби безпеки України, що був опублікований в соціальних мережах. Окупанти діляться подробицями з фронту зі своїми рідними, а потім це слухає вся країна.

З останнього розмови стало зрозуміло, що російські окупанти заздрять українцям через постачання озброєння, а також з жахом чекають, коли наші захисники почнуть його исплльзовать.

"Нам би безпілотники єб*чі, як у них "Байрактар". Була б тема взагалі ох**на. Пташки політали, координати просвітили, ті як у**али нас" - скаржиться окупант своєму товаришеві.

Після цього він в черговий раз розчарувався з "величі" своєї держави, адже навіть звичайні Квадрокоптери доводиться купувати за рахунок спонсорів. У той час, як Україні постійно йдуть поставки від західних партнерів, що вкрай лякає окупантів.

Популярні новини зараз

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

ВСУ, фото: Facebook

"Пацани там в новинах читали: поляки Україні поставили чи то 2000, чи то 200 одиниць танків. Ну, счас вони будуть постачати. Це взагалі буде, це жо * а... " - підсумували в СБУ.

Мабуть, вони ще не читали новини про ленд-лізу, попереду у них дуже багато відкриттів. На полі бою в тому числі. Їм не вдасться перемогти Україну, і зовсім скоро все закінчиться.

ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що окупант поїхав проводити денацифікацію, і потрапив під колеса своїх

Раніше повідомлялося, що український герой змінив шаблю на автомат, і тепер обороняє землі від окупантів

Також, Олексій Арестович поділився новим прогнозом, в черговий раз дав надію українцям: "не раніше..."