Стало відомо про те, що в російській армії почав панувати пошук так званих "козлів відпущення", а також вони намагаються приховати винних у військових злочинах.

Про це стало відомо завдяки новій інформації від британської розвідки, яка була опублікована на офіційному акаунті Міністерства оборони Великобританії в соціальній мережі Twitter. Вони регулярно діляться новими подробицями про російське вторгнення.

Не можна не відзначити того факту, що за останні кілька тижнів в російській армії прийняли рішення звільнити кілька генералів. Всьому виною провали у війні.

Серед них генерал-лейтенант Сергій кисіль-командир елітної 1-ї гвардійської танкової армії, і виною провалв взяття Харкова. Також, віце-адмірал Ігор Осипов-командир Чорноморського флоту за утоплення ракетного крейсера "Москва" в квітні цього року.

Начальник генерального штабу Герасимов поки що зберіг свою посаду, проте по всій видимості російський диктатор Путін вже не довіряє йому.

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Британська розвідка, фото: Twitter

У розвідці зазначають, що культура приховування винних і пошук "козлів відпущення", ймовірно, поширена в російській військовій системі і в сфері безпеки. Не можна пройти повз той факт, що причетні до військових злочинів, зараз намагаються уникнути особистої відповідальності за невдачі.

Підбитий генерал рф. Фото: Telegram

Крім того, найближчим часом очікується додаткове навантаження на модель командування і контролю, так як зараз все частіше ключові рішення лежать на начальниках.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що по одному кожні два дні: путінське вторгнення забрало життя 42 російських полковників

Раніше повідомлялося, що Лукашенко заборонив продаж і поширення романа Оруелла "1984" - був у білорусів серед топ-бестселерів

Також, російські окупанти почали підготовку до курортного сезону на Арабатській стрілці: змушують підприємців працювати