Вдова президента Чеченської республіки Ічкерія Джохара Дудаєва звернулася до українського президента Володимира Зеленського. Згадала пророцтво свого чоловіка.

Про це стало відомо завдяки новому відеозверненню Алли дудаєвої, яке вона адресувала Володимиру Зеленському, а також всьому українському народу.

Україна, яку підтримує сьогодні весь цивілізований світ, приречена на перемогу у війні проти Росії. Сьогодні весь Кавказ за її словами чекає, коли збудеться пророцтво президента Чеченської республіки Ічкерія Джохара Дудаєва.

Джохар Дудаєв, перший президент Чеченської Республіки Ічкерія

"Ми сумуємо разом з вами, коли ви ховаєте загиблих воїнів на українсько-російській війні. Війні, яка йде вже два з половиною місяці, і якій ви мужньо чините опір, тому що весь український народ об'єднався разом з президентом Володимиром Зеленським і протистоїть російським танкам і величезній імперії", – сказала вона.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

У 1994 році Росія зробила свою четверту агресію проти Ічкерії, і тоді весь народ об'єднався навколо Дудаєва, і почав воювати. Через два роки, в 1996 році їм вдалося здобути перемогу. Маленька країна перемогла величезну Росію. Зараз історія повторюється, і всі чекають, коли Україна зуміє перемогти агресора.

Джохар Дудаєв

"Джохар сказав: коли над Україною зійде українське Сонце, Росія зникне. І ми всі чекаємо цього моменту і сподіваємося. Ми віримо в те, що народ України переможе. Тому що весь світ вам допомагає, захоплюється мужністю президента Зеленського і мужністю українського народу, який витримав найважчий перший удар і зараз б'є Російську імперію по всіх фронтах", – зазначила Алла Дудаєва.

Нагадаємо, що окупанти не залишають спроб форсувати Сіверський Донець-виходить знову "Чорнобаївка"

Раніше повідомлялося, що війна - не тільки бої на фронті, а й турбота про цивільних: азовці допомагають проводити евакуацію

Також, звалище відстріляних снарядів — у Харкові показали частину того, що випустили по мирному місту