Все частіше з'являються розмови про те, що російський диктатор Путін покине свій пост незабаром. Однак, приводів для радості не сильно багато, адже йому вже підібрали заміну.

Про це повідомляє німецьке видання Frankfurter Rundschau.

Розповів нові дані колишній глава Мі-6 Річард Дірлав. Він вважає, що зовсім скоро російський президент опиниться в якомусь «санаторії», і зробить це не по своїй волі. Його туди посадять насильно. Після цього диктатор втратить владу, а в наступному році його і зовсім не буде в живих.

путін, фото: вільне джерело

Якщо вірити Його словам, до кінця цього року влада в Росії зміниться, проте це ніяк не пов'язано з війною в Україні. Все через поганий стан здоров'я російського диктатора.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Після санаторію він не буде президентом, і позбудеться будь-якої влади. А ось новоспеченим лідером росіян може стати Микола Патрушев, Секретар Ради безпеки країни-агресора.

"Якщо моя теза підтвердиться, і Путін сховається в санаторії, він стане ймовірною заміною. І, звичайно, в цьому сценарії Заміна, швидше за все, буде постійною", - вважає колишній глава британської розвідки, який очолював її з 1999 по 2004 рік.

путін і Патрушев, фото: вільне джерело

Розмови про погане здоров'я Путіна, до слова, тривають останні кілька місяців. Відразу кілька джерел підтверджує, що у Путіна онкологія, і одна з останніх стадій. Він вже переніс кілька операцій, але краще не стало. Офіційно про це ніхто не говорить, бо бояться дій народу.

Нагадаємо, що провели в останній політ: військові льотчики ЗСУ героїчно загинули, завдавши серйозного удару ворогу

Раніше повідомлялося, що українець, який залишив бізнес у Польщі і служить у лавах ЗСУ, розповів про провал ворога

Також, російським окупантам не вдасться порушити поставки американської зброї в Україну: Логістика продумана до дрібниць