Служба безпеки України продовжує перехоплювати розмови окупантів з рідними, та дізнаватися цікаві подробиці перебування окупантів на українській землі.

Чергова перехоплена розмова окупанта з близькими дає розуміння, наскільки мають втрати російські військові. Один з елітних підрозділів, який було переоснащено у 2018 році сучасною зброєю та технікою 58 армія Південного воєнного округу рф - вщент розбита. Про це йдеться у повідомленні СБУ.

Розбита техніка окупантів. Фото: Facebook

Російські окупанти скаржаться на своє командування, яке відправило їх воювати в Україну. Великі втрати та невідома перспектива деморалізують "другу армію світу".

"Від 58-ої армії взагалі нічого не залишилося. Вона вважалася найважчою армією у Південному військовому окрузі. У результаті, від неї не залишилося майже нічого. Валера Бакін у 58-ій армії служив. У нього в роті жодної людини живої немає. Ні одного! Всіх, коротше, повбивали. Всю роту. У нас там теж є роти, де залишилося 3 особи, 4 особи", - скаржиться переляканий окупант своїй дружині.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Тож оснащена за останнім словом техніки армія лишилася гнити в українській землі, і так буде з усіма, хто прийшов руйнувати і нищити.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Олексій Арестович про те, як загарбники намагаються оточити Сєвєродонецьк з двох сторін.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Каспійська флотилія рф відмовляється воювати через аварійні кораблі.

Також "Знай.ua" писав, що російські окупанти скаржаться на високі втрати і низькі зарплати: на будівництві платили більше.