Стало відомо, що Україна таки отримає РСЗВ, ворог впав в істерику так, що смердіти почало з кожного куточка, де він тільки існує.

Передачу зброї далекого радіусу дії прокоментував Михайло Подоляк, радник Офісу Президента. За йлшл словами, коли стало відомо про передачу Україні реактивних систем залпового вогню далекого радіусу дії, у росіян почалася "істерика", що свідчить про його ефективність. Свої думки Михайло Подоляк виклав на своєму телеграм-каналі.

РСЗВ. Фото: Youtube

"Щойно стало відомо, що Україна все-таки отримає MLRS із нормальною дальністю дії (100+ км), росіяни відразу впали в істеричну істерику. Дикий вереск стоїть зараз над усім російським болотом: "Тільки не це! Тільки не давайте їм реактивні далекобійні системи! Тільки не зброя відплати!"… Що це означає? Лише одне. Росія здатна воювати виключно проти беззбройних мирних громадян і відразу ж "надзюрює" собі в штани, якщо опонент отримує рівноцінну зброю", - написав Подоляк.

Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

На думку радника голови ВП, така реакція росіян на постачання РСЗВ та їх прохання скасувати санкції – прямий доказ крайньої ефективності цих двох кроків.

Він також наголосив, що росія застосовує в Україні всі види важкої артилерії, важкі вогнемети, реактивні системи залпового вогню, важкі авіаційні бомби та крилаті ракети різних модифікацій із дальністю понад 1000 км.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у мережі підвели короткі підсумки бойових дій в Україні, "сарана" посипалася.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський заявив, що Україна вийде переможницею у війні з росією.

Також "Знай.ua" писав, що війна не скасовує життя і кохання - майже 52 тисячі пар в Україні об'єднали свої життя за 90 днів.